Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

+359 888 046 565

MasterKauf

Eлектроматериали и консумативи

Blue Bag Panama Bouquette, зърнаназад

на изчерпване
Blue Bag Coffee
1.00 лв.
Вкусови Нотки:
ВИОЛЕТКИ, КРУШИ, ЯБЪЛКИ, НОТКИ НА КОКОС, СРЕДНО КОПРИНЕНО ТЯЛО, ПЛОДОВА КИСЕЛИННОСТ


Boquete e най - известният район за отглеждане на кафе в Панама. Намира се в западната част на страната близо до границата с Коста Рика. Районът е красива долина в подножието на Вулкан Бару. Измервайки 3 477 метра, това е най-високата планина в страната. Наоколо има река, обединяваща няколко потока от околните планини, вулканична почва, постоянни валежи и предвидими сухи сезони, както и умереният климат създават перфектни условия за отглеждане на висококачествени кафета.

Maritza Quintero, или както местните я наричат ​​Doña Mary, е всъщност учител във финансово-счетоводния отдел в Universidad Tecnologica de Panama. Било е извън нейният личен интерес, но страстта към кафето я кара да закупи фермата през 1992 г. Чрез близостта на фермата до вулкана Бару, зашеметяващите гледки й позволяват да се наслади на естествената красота на Бокете всяка сутрин, докато разглеждате вулкана, градския площад на Бокете и реката Калдера, която се извива наоколо. В миналото Доня Мери използвала доста големи мелници за преработказа и изпращане на нейните кафе-череши. Като резултат, кафе черешките са били смесвани заедно с други местни кафета. Наскоро обаче тя започва да си сътрудничи със съседна ферма Ледира, за да преработи кафетата си отделно. По този начин вече може да гарантира, че нейната лична всеотдайност и грижата ще бъдат отразени във всяка Ваша чаша.

Осведоми ме


Общи условия:
Изпрати

Сигурна доставка
за всички извършени поръчки

Възможност за връщане
в срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качество
на всички предлагани стоки

Помощен център
отговор на всеки Ваш въпрос