Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

+359 888 046 565

MasterKauf

Eлектроматериали и консумативи

Blue Bag Kenya Gatomboya, зърнаназад

на изчерпване
Blue Bag Coffee
1.00 лв.
Вкусови Нотки:
Грозде, Лешник, Касис, Домат, Сладост, Средна Киселинност, Плътно Тяло


Общата площ за отглеждане на кафе в Кения се оценява на 160 000 хектара. Насажденията съставляват около една трета, или около 50000 хектара. Въпреки това, по-голямата част от земята се използва от дребни земеделски стопани, които понякога формират кооперации. Чрез кооперативна организация е по-възможно да се спечели достъп до пазара и да се консолидират кафетата в по-големи партиди.
Това кафе произлиза от фабриката Gatomboya близо до града на Каратина. Nyeri е щатският град в централната провинция на Кения на красивите южни склонове на връх Кения. Този регион е известен със своите богати почви с вулканична глина, както и с благоприятния микроклимат с достатъчно валежи. Тук кафето се пулверизира с дисков пулпер и се влива във ферментационен контейнер за контролиран процес на ферментация. След това то се измива и накисва във водни канали и накрая се изсушава на слънце на африкански сушилни легла до 15 дни. Тези сушилни легла са внимателно покрити през обяд и през нощта, за да се даде на кафето най-висока степен на защита.
Разфасовка:

Осведоми ме


Общи условия:
Изпрати

Други продукти
/

Сигурна доставка
за всички извършени поръчки

Възможност за връщане
в срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качество
на всички предлагани стоки

Помощен център
отговор на всеки Ваш въпрос