Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

+359 888 046 565

MasterKauf

Eлектроматериали и консумативи

Blue Bag Guatemala Aurora, зърнаназад

на изчерпване
Blue Bag Coffee
1.00 лв.
Вкусови Нотки:
ГРОЗДЕ, АРОНИЯ, ПЪПЕШ, ЖЪЛТА ДИНЯ, ЖЪЛТИ СЛИВИ, КОПРИНЕНО ТЯЛО, ПЛОДОВА КИСЕЛИННОСТТази ферма от близо 500 хектара е основана през 1929 г., а преди това е била собственост и сертифицирана биологично от основателите на UTZ KAPEH. Дръвчетата от кафе се отглеждат под тежката сянка на местната растителност и овошки, като Chicharro, Matabuey и Majau.

Кафето идва от сортовете Catuai и Caturra. Черешите се берат от ноември до март. Общата площ, засадена в кафе, е около 350 хектара, което дава приблизително 2000 торби с експортно качество. Кафето е сертифицирано био от CERES, което е акредитирано от JAS. Стопанството е биологично от преди 70 години, но е сертифицирано от 1998 г. Стопанството има свои собствени естествени извори, протичащи в цялата плантация.

Червените черешки се берат и обработват, като се мият в същия ден във фермата. Мократа обработка се извършва внимателно в двора на фермата, заобиколен от различни насаждения. След като този процес приключи и кафето е измито,  кафето и пергаментът се поставя внимателно върху бетонни вътрешни дворове за изсушаване на слънце, което позволява на хладния бриз да минава през кафето. Целият този процес се осъществява във фермата.

След като зърната достигнат идеалното съдържание на влага между 11 и 11.50%, те ще бъдат пакетирани и съхранявани в склада на фермите и оставени да почиват заедно с пергамента. След това пергаментът ще бъде смлян в стопанството, което е собственост на фермата, като то също е сертифицирано био от CERES. Премахването на пергаментът ще се извърши, след като бъде направена поръчката, като по този начин зърната се поддържат  възможно най-свежи преди износ.
Разфасовка:

Осведоми ме


Общи условия:
Изпрати

Сигурна доставка
за всички извършени поръчки

Възможност за връщане
в срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качество
на всички предлагани стоки

Помощен център
отговор на всеки Ваш въпрос