Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

+359 888 046 565

MasterKauf

Eлектроматериали и консумативи

Blue Bag Costa Rica Sonora, зърнаназад

на изчерпване
Blue Bag Coffee
11.50 лв.
Вкусови Нотки:
Смокиня, Маракуя, Шоколад, Арония, Горски Плодове, Балансирана портокалова киселинност, Комплексно тяло


Hacienda Sonora се намира в Централната долина на Коста Рика, в подножието на световно известния вулкан Поас. Фермата се простира на приблизително 100 хектара, съставен от 55 хектара засенчено кафе, 35 хектара резерват от диви гори и 10 хектара захарна тръстика. Средната надморска височина на региона е 1250 метра над морското равнище. Това кафе расте в среда, заобиколена от екзотична растителност и дървета, като осигурява чудесни условия за качество, както и подобрява качествата на вече естествено богатата вулканична почва. Благодарение на разнообразната екосистема на фермата, много различни видове птици и животни търсят убежище тук. Hacienda Sonora използва най -модерните земеделски практики, за да се отличава с качество и добив.

Енергията на фермата се генерира единствено от турбина Pelton (водна), инсталирана в близката река и следователно може да се счита за „100% зелена енергия“. Друго важно предимство е, че фермата спестява големи количества вода, като използва натуралния и т.н.Honey процес на обработка. Използването на метода на сушене honey спестява повече от 10 литра вода на килограм кафе. Натурално обработеното кафе не се нуждае от вода.

Осведоми ме


Общи условия:
Изпрати

Сигурна доставка
за всички извършени поръчки

Възможност за връщане
в срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качество
на всички предлагани стоки

Помощен център
отговор на всеки Ваш въпрос